onze merken

We beschikken over collecties van diverse toonaangevende merken met allemaal leuke, stijlvolle, lieve en stoere producten voor baby’s en kids. Een aanvulling voor uw winkel!

Baby Dutch is een Oerhollands merk voor grappige, schattige of stoere kwaliteitsslofjes voor de kleinste voetjes! Voorzien van een soepel elastiek waardoor de slofjes niet uitgaan. En uiteraard gemaakt van echt runderleer met een goede antislip zool.

Baby’s Only combineert hoge kwaliteit met design en luxe. Ambachtelijk gebreid in een van de laatste breifabrieken in Nederland. 10 Jaar geleden ontstaan vanuit de fashionwereld. Inmiddels uitgegroeid tot lifestylemerk voor baby’s met meer dan 1800 producten.

Eenvoud. Dat is het geheim. De styliste speen is zo ontworpen dat je het speentje makkelijk in en uit kan “poppen” Super hygi├źnische dus. In mooie zachte kleuren. Daarnaast een bijpassende lijn in Chewies.

JeP letters, hoe leuk is om een gepersonaliseerd treintje, vlaggenlijn, of letters op de muur te plakken met de naam van je baby/kindje of een andere lieve tekst.

Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen! Een wijze les en een mooie traditie, die we ons koters vanaf jongs af aan bijbrengen. Niets zo mooi als een feestelijke kinderverjaardag.

Het bestek van Grabease is een veilige manier om je kleine spruit te leren eten. Het stimuleert de penseelgreep en verstevigt het de handspiertjes. Door het choke-protection shield kan het bestek niet in de keel schieten.

Isoki laat magie gebeuren in de vorm van een luiertas. Mooi en handig tegelijk, voor mama’s en papa’s. Bij de Isoki familie draait alles om inspiratie, individualiteit, inclusiviteit en iconisch design. All the way from Australia!

Het is echt waar wat ze zeggen: dat het allemaal zo snel gaat. Daarom is het vastleggen van herinneren zo belangrijk. En ook zo leuk. Voor ouders en voor kinderen, voor nu en voor later. JEP! biedt een uitgebreide reeks aan modern vormgegeven “herinneringsboeken”.

Of je nu net mama bent geworden of ervaren mama bent. Werkende mama of thuisblijfmama. Hippe, sexy of trendy mama. Je bent vooral een trotse mama! Trots op je kinderen en trots op jezelf. Met de sieraden van Proud MaMa laat je zien dat mama zijn mooi is!

Silly Billyz slabbetjes zijn ontwikkeld door een moeder uit Nieuw-Zeeland. Perfect voor pasgeborenen en peuters. Door het gebruik van materiaal zijn vlekken er volledig uit te wassen, zo blijft je slab altijd mooi schoon. Eat, play or sleep, we’ve got your covered!

Ben jij als ouder bang dat je kind uitglijdt langs de rand van het zwembad? Wil je kind op het hete zand lopen? Of doen de steentjes pijn aan de blote voetjes? Dan is hier de slipstophoes! Een lichte, waterafstotende, elastische schoen met antislipzool, in kleurrijke designs.

Baby’s en peuters brengen het grootste deel van hun tijd op de grond door, maar dit is een ruimte in huis die zo vaak wordt vergeten. Toddlekind, opgericht in Duitsland in 2018, maakt interieurproducten voor kinderen voor gebruik op de vloer die zowel functioneel als mooi zijn

De producten van Glopals zijn ontworpen om in het water te spelen. In contact met het water gaan er lichtjes branden. Wat zorgt voor plezier en sfeer.

Of je kind nu graag in bad gaat – of er een hekel aan heeft – dit ingenieuze bad speelgoed zal de bad ervaring ongetwijfeld een beetje leuker maken!

Laat je kind zich concentreren op zijn creativiteit, de blokken zijn zo gemaakt dat hun oppervlakten aan elkaar plakken als ze nat worden.