nieuws

Graag willen wij u informeren dat JeP agenturen per 1 juni 2023 het bedrijf Weno BV, beter gekend als Charl’s Toys, zal overnemen.

Deze overname zien wij als een nieuwe uitdaging om ons assortiment verder uit te breiden. En u als klant meer mogelijkheden te geven om binnen ons bedrijf een leuk assortiment voor in uw winkel samen te stellen.

Achter de schermen zijn wij druk bezig met de integratie van deze producten maar ook met de ontwikkeling om dit assortiment direct te gaan uit breiden. Zo zullen wij dit jaar hard werken om de nieuwste trens in kleuren en designs hierin te gaan verwerken.

In de komende tijd zullen wij jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. U bent van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen bij vragen of verdere toelichting: info@jep-agenturen.com of +32-484643630

Pre-order seizoen SS23

2e helft juli starten wij de pre-order verkoop zomer 2023 voor Slipstop en Babydutch zonnebrillen. Afspraken kun je inplannen, zie de contactpagina voor onze gegevens.

Showroom Roosendaal verhuisd naar Meerkerk!

In januari 2022 zal onze showroom in Roosendaal verhuizen naar Meerkerk. Wij hopen zo op een centraler punt in Nederland jullie te kunnen helpen.

Grabease en Silly Billyz uit voorraad leverbaar

Vanaf eind volgende week kunnen jullie de leuke artikelen van Grabease en het mooie merk Silly Billyz bij ons bestellen. Grabease is reeds via de B2B bestelbaar. Silly Billyz volgt volgende week in de B2B.

Nieuwe catalogus JeP

Onze nieuwe catalogus AW21 is online beschikbaar en vanaf 1 juli delen wij jullie met plezier de papieren catalogus uit. Nieuwsgierig? Klik hier om alvast een kijkje te nemen.

Nieuwe merk!

Vanaf 15 juni 2021 zijn wij de exclusieve verdeler voor de Benelux voor Toddlekind! Een super leuk merk wat spelen op de vloer heel leuk maakt. En bovendien is het ook nog allemaal stijlvol en mooi voor iedere interieur. Meer info? wij helpen je graag!

Nieuwe collega

Vanaf 1 maart verwelkomen wij Geke Tjeerdsma in ons team. Geke gaat in het noorden van Nederland gaan reizen. Wij hebben er alvast veel zin in om met elkaar te gaan werken.

Inkopen nieuwe collecties

Vanaf 10 januari 2021 hebben wij de samples van:

  • KMDB SS21
  • Me & Henri en Vignette Girls AW21/22
  • Slipstop schoentjes SS21
  • Baby’s Only Nieuwe NOOS collectie SS21

Afspraken voor pre-ordering kunnen reeds gemaakt worden in onze showrooms, op lokatie of via een online meeting.

Minifabriek Inkoopdagen Event september 2020

De eerste editie van dit nieuwe event was een succes, ruim 140 winkels uit NL en BE hebben de Minifabriek in Roosendaal bezocht om de nieuwste collecties van JeP en onze collega leveranciers te bekijken.

Inkoop seizoen zomer 2021 Me & Henri - Vignette girls

Eerste helft augustus hopen wij de nieuwe zomercollecties te ontvangen. Wij plannen daarom graag een datum om samen met jullie de collectie te kiezen. Op de volgende locaties mogelijk: NL-Almere en Roosendaal BE-Brussel

Inkoop seizoen winter 20/21

Wij bieden u de volgende data om inkoopafspraken te maken voor de collecties voor de winter 20/21:

  • Trademart Brussel (B): 8 juni, 25 juni, 29 juni, 6 juli, 7 juli
  • Kalmthout (B): 15 juni, 16 juni, 22 juni, 23 juni
  • Roosendaal (NL): iedere maandag en dinsdag in juli, plus zondag 12 juli
  • Almere (NL): iedere maandag en dinsdag in augustus

Andere data in overleg in te plannen.